Visie/missie

 

Visie: Werken vanuit vertrouwen en bieden van vertrouwen, zodat ouders en hun kindje elkaar goed kunnen leren kennen en vanaf dag één kunnen bouwen aan een prachtige toekomst samen.

Missie: Gezinnen de mooiste week van hun leven te bezorgen door af te stemmen op hun wensen en verwachtingen.

Ik sta open voor zowel de traditionele als een alternatieve of antroposofische en natuurlijke visies op zwangerschap, geboorte, kraamtijd en ouderschap. Doordat ik me gemakkelijk kan inleven in anderen, kan ik ook met gemak afstemmen op de persoonlijke wensen van een gezin. Ik laat graag iedereen in zijn waarde en door van te voren goed af te stemmen, kan ik datgene bieden wat past bij ieders persoonlijke situatie.Leer je baby kennen

Het krijgen van een kindje is een spannende, intense en bijzondere gebeurtenis. Door rust en vertrouwen te creëren help ik om deze tijd zo ontspannen mogelijk te maken.

Ik vind het heel belangrijk om eventuele andere kinderen in het gezin te laten wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Ik heb aandacht voor hen en betrek ze er zoveel mogelijk bij, maar op hun eigen tempo. Zo draag ik eraan bij dat het krijgen van een broertje of zusje ook voor hen een fijne, mooie ervaring is.

Als zelfstandig kraamverzorgende ben ik flexibel in het indelen van mijn uren, dit kan dus geheel naar jullie wens. Ik vind het belangrijk bewust te blijven kijken naar mijn werk en te luisteren naar jullie wensen. Dit betekent dat ik niet werk vanuit de gedachte ‘zo gaat dat nu eenmaal’, maar vanuit ‘ik doe dit nu op deze manier, omdat dat het best past in deze situatie’.